Marica – Boka, bătaie „ca între prieteni“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spectacol demn de o gală K1 la antrenamentul de miercuri dimineaţă al celor de la Stuttgart. Ciprian Marica a intrat tare la ivorianul Arthur Boka, nervii cedând în faţa raţionalului.

Fundaşul de 1,66 de metri a sărit cu pumnul, românul a răspuns cu un genunchi în vintre, iar toată faza a fost surprinsă de fotografii de la „Bild" cu lux de amănunte. Deşi cei doi bătăuşi au fost despărţiţi cu greu de colegi, Daniel Didavi încasând şi el un pumn de la Boka, Marica spune că presa a exagerat. Totul a fost de fapt o simplă contră!

„Au mers prea departe"

„Ne-am enervat, ne-am contrat, apoi ne-am dat mâna şi totul s-a rezolvat ca între bărbaţi, ca între prieteni. Dar de aici până la bătaie cu Boka, aşa cum au relatat unii incidentul, e cale lungă", a declarat Marica pe site-ul său oficial. În plus, vârful naţionalei a lăsat de înţeles că incidentul nu se va lăsa cu amenzi, însă cei de la „Bild" notează că Marica şi Boka vor fi „arşi la buzunar" pentru mica lor „dispută amicală". „Suntem o familie adevarată la Stuttgart, dar la antrenamente nu te menajezi, te loveşti pe teren, te enervezi. La vestiar însă dispare orice dispută. M-a surprins că acest incident a fost prezentat bombastic în presă", a completat românul.

Managerul celor de la Stuttgart, Fredi Boboci, nu este însă de aceeaşi părere. „O anume agresivitate pe teren e chiar OK, dar ceea ce s-a întâmplat de data asta e prea mult. Am lămurit lucrurile la cabine şi s-a luat chiar şi o decizie", a afirmat oficialul „şvabilor".  

"După intrarea mea, Boka a reacţionat ciudat, agresiv. Am fost surprins. Eu sunt un sportiv, nu un bătăuş. ''
Ciprian Marica
atacant VfB Stuttgart

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite