Marica a fost reprimit în lot, dar nu va fi convocat la meciuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Marica a luat cea mai mare amendă din istoria clubului VfB Stuttgart
Ciprian Marica a luat cea mai mare amendă din istoria clubului VfB Stuttgart

Situaţia lui Ciprian Marica la VfB Stuttgart e pe cale să ia o turnură favorabilă. Azi s-a făcut deja un prim pas.

Exclus din lot de către antrenorul Bruno Labbadia şi nevoit să se antreneze o vreme de unul singur,  "tricolorul" a fost reprimit la antrenamentele echipei, informează gsp.ro "Decizia s-a luat pentru a nu avea probleme cu legislaţia muncii. El însă va continua să nu fie convocat la meciuri", a precizat managerul Fredi Bobici, care a mai spus că "Marica s-a comportat corect în ultimul timp". Totul vine însă după ce clubul a refuzat, surprinzător, o ofertă pentru internaţionalul român de la Lokomotiv Moscova.

Bisăptămînalul Kicker sportmagazin scrie că VfB nu a vrut să se pripească şi să-i dea drumul acum, în condiţiile în care a avut în ultimul timp numeroşi accidentaţi. Pe de altă parte, surse din anturajul jucătorului susţin că numai Labbadia mai este împotriva întoarcerii lui Marica în lot, în condiţiile în care preşedintele Erwin Staudt şi coechipierii l-au iertat de mult. Dar şi acest aspect s-ar putea schimba curînd.

Deşi a cîştigat duminică la Frankfurt (2-0), echipa se află în continuare pe locul 17, retrogradabil, iar în club nimeni nu mai crede că Labbadia e omul ce ar putea-o salva. Mai mult, sunt zvonuri potrivit cărora el ar putea fi înlăturat în cazul unei înfrîngeri cu Schalke, etapa viitoare. O dată plecat el, ar cădea astfel şi ultimul obstacol în calea revenirii lui Marica în lot.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite