Mutu şi Marica, lăsaţi pe dinafară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe adresa Fiorentinei nu a venit nicio hârtie referitoare la convocarea lui Mutu la echipa naţională.

Lucescu jr a schimbat foaia înaintea amicalului cu Polonia de la Varşovia, programat pe 14 noiembrie. Mai precis, a trimis stranierilor telegramele de convocare, însă numele jucătorilor selecţionaţi vor fi anunţate odată cu cele ale fotbaliştilor români.

Totuşi, există o certitudine: Mutu şi Marica nu vor face parte din lotul echipei naţionale! Primul, mai mult din motive extrasportive, al doilea, pentru că nu joacă nimic la Stuttgart. Dacă în privinţa lui Mutu selecţionerul este decis să nu mai apeleze nici pe viitor la el, atacantul nemţilor va mai fi convocat dacă revine la o formă bună. 

Se întoarce Nico, Costea nu are loc

Cum Mutu şi Marica nu vor juca în Polonia, Răzvan Lucescu va apela la alte nume. Daniel Niculae, de la Auxerre, va reintra în circuitul naţionalei, în urma golurilor din campionatul Franţei, şi se va întâlni în partida de la Varşovia cu coechiperii săi polonezi, Jelen şi Dudka.

Dinamovistul Andrei Cristea nu va lipsi în urma evoluţiilor excelente din campionat, iar pentru celelalte două locuri Răzvan îi are în vedere în principal pe timişoreanul Gigel Bucur şi pe Ionuţ Mazilu, de la Arsenal Kiev.

Atacantul Universităţii Craiova, Florin Costea, nu pare a intra nici acum în planurile selecţionerului, cearta cu Wobay de la finalul partidei cu Iaşiului dovedind că este în continuare un fotbalist capricios.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite