Marica şi Mutu îi dau bătăi de cap lui Piţurcă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentările celor doi atacanţi, care ar putea rata amicalul cu Croaţia de pe 11 februarie, nu-i pică deloc bine selecţionerului. Până la „dubla” cu Serbia şi Austria a mai rămas destul de puţin timp. Primul meci este programat pe 28 martie, iar al doilea, pe 1 aprilie.

Doi dintre oamenii de bază ai naţionalei României, Adrian Mutu şi Ciprian Marica, s-au accidentat şi au devenit indisponibili.
Mutu a făcut o luxaţie la umărul stâng, cel la care a mai avut probleme şi-n august.

Atacantul Fiorentinei ar putea reveni pe gazon mai devreme, dacă va purta o cotieră cu silicon protectoare. Cum un necaz nu vine niciodată singur, selecţionerul Victor Piţurcă a mai primit ieri o veste proastă. Conform site-ului oficial al FRF, Ciprian Marica s-a accidentat şi este suspect de ruptură musculară.

Atacantul celor de la Stuttgart se afla cu echipa sa în cantonament în Portugalia, în localitatea Portimao.

În timpul unui antrenament a simţit o durere la coapsa stângă. Pentru a nu se agrava şi mai mult accidentarea, Ciprian s-a întors în Germania pentru un control amănunţit. Selecţionerul are motive de îngrijorare, mai ales că nu prea există soluţii de înlocuire, măcar în cazul „Briliantului”.

„Vrem un atacant care să-l suplinească”

Nu numai Victor Piţurcă este îngrijorat. Şi Cesare Prandelli, antrenorul Fiorentinei, este neliniştit.

image

 Momentul accidentării lui Adrian Mutu



Italianul a anunţat că în zilele următoare va încerca să facă un transfer. „Accidentarea lui Mutu ne-ar putea schimba politica de transferuri. Fereastra e încă deschisă, aşa că putem achiziţiona un vârf.

Avem nevoie de jucători tineri din echipă. Totul depinde de ei, dacă vor să câştige postul de titulari şi să dea o mână de ajutor echipei în aceste momente grele”, a mărturisit Prandelli, făcând referire la Osvaldo şi Pazzini, doi fotbalişti cărora nu le convine statutul de rezervă şi ar putea pleca de la gruparea din Florenţa.

Luxaţia la cot a lui Adrian Mutu este şi mai dureroasă pentru suporterii viola, ţinând cont că favoriţii lor vor juca pe San Siro, contra lui AC Milan în etapa următoare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite