FOTBAL: Marian Iancu:"Nu am deloc emoţii !"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul grupării FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat că jucătorii pregătiţi de Ioan Sabău vor încerca să profite de avantajul celor două goluri marcate în partida tur şi astfel să-i surprindă pe contraatac pe fotbaliştii lui Şahtior Doneţk, care vor fi nevoiţi să rişte mai mult.

"În tur nu ne-au disconsiderat, doar disciplina tactică a fost cea care a mai diminuat din valoarea existentă între cele două echipe, după care am fost pragmatici şi am reuşit să marcăm.

Nu uităm cu cine jucăm şi faptul ăsta contează foarte, foarte mult. Cei de la Şahtior nu pot sta la 0-0 sau 1-1, vor trebui să atace şi, indiferent de tactica lui Mircea Lucescu, trebuie să dea gol şi tocmai pe această tactică a lor vom încerca să înscriem şi noi", a spus Marian Iancu la GspTv.

Patronul grupării de pe Bega a subliniat faptul că jucătorii pregătiţi de Sabău nu au nicio presiune din partea conducerii, care a fixat obiectivul echipei în cupele europene: "Nu avem un obiectiv în ceea ce priveşte Liga Campionilor, nu suntem obişnuiţi să jucăm un meci la asemenea nivel. Ceea ce ni se întâmplă azi nu înseamnă decât experienţă, capacitatea de a dilua presiunea unui asemenea meci. Avem şansa a doua, nu am emoţii. Orice s-ar întâmpla mâine seară, pentru noi este pozitiv. Avem ca obiectiv acumularea experienţei".

Partida FC Timişoara-Şahtior Doneţk, din manşa retur a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor, se va disputa miercuri, de la ora 20:30, pe stadionul Dan Păltinişanu. În meciul tur, echipa bănăţeană a terminat la egalitate, scor 2-2, cu formaţia antrenată de Mircea Lucescu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite