Marian Iancu: "Rădoi nu mai are cum să ajute naţionala"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Iancu: "Rădoi nu mai are cum să ajute naţionala"
Marian Iancu: "Rădoi nu mai are cum să ajute naţionala"

Marian Iancu, preşedintele celor de la Poli Timişoara s-a declarat mulţumit de prestaţia jucătorilor şi publicului din Piatra Neamţ, însă este de părere că la naţională este nevoie de mai mulţi tineri

"Mă bucur că Gigel Bucur a dat gol şi că a jucat în nota echipei. Este normal că au început mai temători, chiar dacă în faţă aveau o echipă mai slabă. Rădoi nu mai are cum să ajute naţionala, nu pentru că nu mai are calităţi, ci pentru că joacă unde joacă. În centrul apărării ar trebui să vină un Mera, un jucător de talie. Altfel, vom lua goluri din faze fixe, în continuare.

Publicul a fost super, disciplinat. Cel din Bucureşti a devenit mai pretenţios pentru că vede mai mult fotbal şi de aceea se întâmplă o situaţie deranjantă. Publicul de la Piatra-Neamţ s-a înscris în ceea ce mă aşteptam.

E bine că Varga se impune pe lângă un Chivu, că apar alţi jucători valoroşi. Poate şi Marica se va linişti odată cu înaintarea în vârstă. Trebuie să vină tinerii care să crească în 2-3 ani şi să meargă la un Campionat European. Nu vorbesc doar de Timişoara, pentru că şi Steaua sau Craiova  are jucători tineri talentaţi", a declarat Iancu, la sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite