Marian Rada, demisie de zece ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Rapidului şi-a anunţat, ieri-dimineaţă, demisia, dar spre seară a revenit asupra deciziei. Meciul cu Dinamo din campionat, din urmă cu două săptămâni, le-a tăiat rapidiştilor tot elanul luat la începutul returului.

Se poate spune cu lejeritate că Dinamo a rupt şinele de sub Rapidul care se îndrepta cu o viteză bună spre locurile de Liga Campionilor. Un 3-0 în „Groapă” a fost de-ajuns pentru aducerea, în următoarea perioadă, a unei avalanşe de rezultate dezamăgitoare în curtea rapidiştilor.

Au urmat o înfrângere cu Timişoara pe teren propriu şi un egal la Urziceni, în condiţiile în care giuleştenii au condus pe tabelă. Bomboana pe colivă a fost eliminarea din Cupă, venită în faţa aceleiaşi echipe Dinamo care a puncte suplimentar faţă de victoria din campionat. 10 goluri primite în patru jocuri, trei înfrângeri cu rivale şi doar un egal sunt cifrele care l-au făcut pe antrenorul Marian Rada să-şi înainteze demisia, ieri-dimineaţă. Acesta a anunţat că decizia este unilaterală şi definitivă.

„Am demisionat şi nu vreau să revin asupra deciziei. Nu ştiu ce voi face pe viitor. Nu vreau să comentez mai multe, am renunţat din motive personale, dar şi jocul echipei m-a făcut să renunţ”, a declarat Rada, care a adăugat că nu crede că va mai continua nici la echipa secundă.

Aseară a revenit asupra deciziei

După numai zece ore, Marian Rada s-a răzgândit şi a decis să continue pe banca tehnică a giuleştenilor. „Marian Rada a revenit asupra deciziei de a demisiona. Rămâne pe acelaşi post: antrenor principal. Echipa tehnică va fi absolut aceeaşi. Am avut o discuţie cu el şi l-am convins să se răzgândească, pentru că aşa este normal.

O echipă are şi suişuri, şi coborâşuri, trece prin momente diferite şi nu e bine să iei o decizie la cald. Am discutat şi cu domnul Copos, şi dânsul a fost de acord ca Marian Rada să continue ce a început la prima echipă”, a declarat Sichitiu.

Bozovici, aproape evacuat

Fundaşul stânga al Rapidului a ajuns în situaţia de a fi dat afară din apartamentul pe care clubul i l-a închiriat. Cu nevastă şi copil, „Bozo” poate ajunge în stradă din cauza restanţei de patru luni la chirie, pe care oficialii giuleşteni n-au mai achitat-o.

Muntenegreanul spune că, dacă situaţia nu se va rezolva, el va fi nevoit să plece în ţara sa natală. Mai mult, acesta chiar a exagerat spunând că se va lăsa de fotbal.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite