Marian Rada: „Demisia ar crea haos“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înfrângerea de la Mediaş nu le pică deloc bine rapidiştilor, care se depărtează tot mai mult de obiectivul stabilit, calificarea într-o cupă europeană.

Vizibil afectat după pres­taţia jenantă a elevilor săi contra mult mai modestei formaţii din Mediaş, Marian Rada, tehnicianul vişiniilor, a spus că nu se gândeşte la demisie. „Contractul meu cu Rapid expiră la vară.

Dacă aş pleca acum, s-ar crea un haos la club şi nu ar fi bine deloc. Aşa că mai bine aşteptăm finalul acestui campionat şi apoi vom trage linie”, a opinat tehnicianul bucureştenilor.

Unul dintre oficialii echipei de lângă Grant, Cristian Costache, care ocupă funcţia de manager sportiv, crede că Rapid s-a îndepărtat foarte mult de locurile care duc spre Europa League.

„Poziţia şapte pe care o ocupăm acum ne lasă în afara locurilor importante. Din cauza acestei înfrângeri, ­ne-am îndepărtat de obiectiv. Asta este, dar, după opinia mea, rezultatul este unul nemeritat. Măcar un egal am fi meritat la Mediaş”, a spus rapidistul.

Relaţia tensionată din cadrul lotului giuleştenilor a fost comentată şi de Grigore Sichitiu înainte de meciul cu Gazul: „Îl rugăm pe George Copos să clarifice situaţia, pentru că vrem să ajungem la zi măcar cu starea de spirit, dacă nu cu datoriile”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite