Marian Iancu l-a demis pe Gabi Balint! "Nu mai risc nimic"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Iancu l-a demis pe Gabi Balint! "Nu mai risc nimic"
Marian Iancu l-a demis pe Gabi Balint! "Nu mai risc nimic"

La puţin timp după înfrângerea cu Urziceni, Marian Iancu a anunţat că Gabi Balint va părăsi echipa bănăţeană. "Poli" schimbă din nou antrenorul, când din acest sezon au mai rămas de jucat două meciuri, ultima etapă în campionat, la Braşov, şi finala Cupei României, cu CFR Cluj.

Mai citeşte:
Unirea Urziceni, aproape campioană!

Dinamo nu mai are nicio şansă la titlu

Dan Petrescu: "A fost o victorie senzaţională, ştiu sigur că vom fi în Ligă"

Urziceni, sărbătoare de campioni

Becali: "Unirea Urziceni e campioană, iar Steaua va merge în Liga Europa"

Turcu: „Mihai Stoica ia 5.000 de euro de la GSP TV“

Braşov: "Câinii roşii", hingheriţi de Răzvan Lucescu


Marian Iancu a anunţat la televizor decizia demiterii tehnicianului, fără a-l anunţa pe aceasta în prealabil. "Balint nu va juca finala Cupei, nu mai risc, riscul e mult prea mare. N-are rost să continuăm, nu pot să risc o finală de Cupă, nu va fi pe bancă nici la Braşov. Nu uitaţi, n-am putut să bat acasă Mediaşul, ne-a condus Otopeniul cu 2-0, am pierdut trei meciuri importante după ce am condus. A schimbat complet echipa care a câştigat etapa trecută cu Steaua, nu se poate", a spus preşedintele clubului timişorean la televiziunea sport.ro.

Conducătorul clubului bănăţean nu ştie încă cine va pregăti echipa pentru finala Cupei. "Nu regret că l-am demis pe Uhrin, dar îmi pare rău că nu am reuşţit mai mult cu Gabi. Nu pot să mă gândesc acum la un antrenor, însă nici nu pot să risc să joc aşa finala Cupei. Trebuie un şoc şi la echipă, vom vedea care e riscul cel mai mic", a mai spus Iancu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite