Marco Rossi: "Lovitura lui Chivu a fost mai dureroasă decât cea a lui Ibrahimovici"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalistul echipei Bari, Marco Rossi, care a fost lovit de jucătorul formaţiei AC Milan, Zlatan Ibrahimovici, la meciul direct de duminică, a declarat că lovitura suedezului a fost mai puţin dureroasă decât cea primită în februarie de la românul Cristian Chivu, în etapa a XXIII-a din Serie A.

"Lovitura lui Chivu a fost mai dureroasă, pentru că mi-a prins faţa. Însă nici cea a lui Ibra nu mi-a făcut plăcere. Nu înţeleg de ce se întâmplă aceste lucruri. Dacă şi-a cerut scuze Ibrahimovici? Nu ne-am văzut la finalul meciului. Câte etape de suspendare merită? Dacă aş lua în considerare doar durerea, pentru Ibrahimovici ar fi suficiente două etape. Chivu m-a lovit mai rău", a spus Rossi la postul Radio 2, conform presei italiene.

Jucătorul formaţiei Internazionale Milano, Cristian Chivu, a fost suspendat patru etape, la începutul lunii februarie, după ce l-a lovit cu pumnul în faţă pe Marco Rossi, la meciul cu Bari. Judecătorul sportiv Gianpaolo Tosel a decis să-l suspende pe român în baza imaginilor tv, Chivu nefiind sancţionat în teren, de arbitru, care nu a văzut faza. După meci, internaţionalul român i-a cerut scuze lui Rossi.

Duminică, fotbalistul echipei AC Milan, Zlatan Ibrahimovici, l-a lovit pe fundaşul Marco Rossi, în minutul 73, după un duel pierdut în faţa acestui jucător. Ibrahimovici a fost eliminat pentru acest gest. Formaţia AC Milan a încheiat la egalitate, duminică, scor 1-1, pe teren propriu, cu Bari, în etapa a XXIX-a a campionatului Italiei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite