Marcel Popescu: “Când a venit în România, Traore mânca paste cu pizza”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lacina Traore
Lacina Traore

Impresarul Marcel Popescu a vorbti despre posibilitatea transferului lui Traore la Anji Mahacikala şi dezvăluie detalii din viaţa jucătorului.

“Pe Lacina Traore l-au adus la CFR, Răzvan Zamfir şi Iuliu Mureşan. Cei de la CFR l-au vândut şi cred că mai au 10%, adică primesc 2,5 milioane de euro, dacă cei de la Kuban îl vând cu 25 de milioane. Înseamnă că au scos 6,5 milioane de euro pe un jucator descoperit de club.

“Dacă e bine, mă bucur pentru el. E un băiat extraordinar. L-am cunoscut când a venit la Cluj şi zona din care venea îl tradă că era un tip care a facut un salt enorm. Mânca paste cu pizza, dar asta nu e o ofensa la adresa lui. A venit dintr-o familie cu 18 copii. Îi cunosc viaţa, de la cei care l-au adus. Ca si calitate umană, era un tip extrem de umil şi foarte preocupat de a da o mână de ajutor familiei lui”.

“E o loterie, nu o reţetă. Traore era o ghicitoare, în momentul în care a ajuns la CFR, împreună cu fratele lui, Lajo, Emmanuel Kone şi Vieira, care era component al echipei de tineret a Coastei de Fildeş. Lacina Traore era închizător de pluton. Asta e viaţa, dacă s-au rasturnat ierarhiile”, a spus Marcel Popescu pentru Sport Total FM.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite