Maradona a venit cu două echipe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După Australia şi Brazilia, naţionala Argentinei a fost a treia naţională care a ajuns pe tărâm sud-african în vederea Mondialului de luna viitoare.

La plecare, Maradona şi Messi au fost acompaniaţi de sute de fani, care au arborat mesaje de genul „Un Diego son dos Pele!" (Un Diego face cât doi de Pele) şi care au promis că vor alerga şi ei dezbrăcaţi în jurul unui obelisc din centrul capitalei Buenos Aires dacă „pumele" se întorc cu titlul suprem, aşa cum a promis chiar „El Pibe D'Oro".

După mai mult de zece ore de zbor, sud-americanii au aterizat la Johannesburg, unde forţele de securitate luaseră măsuri speciale de siguranţă.

De asemenea, a surprins faptul că delegaţia Argentinei a fost formată din două echipe: cea mare, a vedetelor, şi încă una, necunoscută, pe care Maradona o va folosi la antrenamente, ca „sparring partner".

„Salut Africa de Sud! Iubesc Africa de Sud!", a fost singura declaraţie dată de Maradona la sosire, în acelaşi timp cu un sărut prietenesc la adresa camerelor de filmat. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite