Maradona a semnat cu Al Wasl!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce i-a antrenat pe Messi şi Higuain la naţionala Argentinei, Diego Maradona revine pe banca fostei echipe a lui Elton.

Maradona a semnat pe 2 ani cu Al Wasl, din Dubai, locul 5 sezonul trecut. În noua echipă a lui Maradona, sunt doar 3 stranieri: 2 brazilieni: Alexandre Oliveira şi Alex Pires de Souza şi un spaniol, Francisco Yeste, fost jucător la Atletic Bilbao, dorit şi de Steaua în urmă cu un an. Elton a jucat şi el la Al Wasl.
Presa de la Dubai a explodat o dată cu apariţia lui Maradona la un meci al lui Al Wasl.

Nu este singura mare achiziţie a clubului, ei aducându-l şi pe Albert Benaiges! Acesta este omul responsabil pentru cei 7 jucători ai Barcelonei de la prima-echipă care au ajuns acolo de la juniorii Barcei! Benaiges va fi directorul secţiunii de juniori de la Al Wasl.

"Nu voi promite nimănui nimic la Al Wasl. Dar vă pot promite jucători de calitatea lui Messi, Iniesta sau Xavi în câţiva ani. Pregătirea jucătorilor necesită timp, răbdare şi multă încredere din partea fanilor şi conducerii.
Nu există magie când vine vorba de crearea jucătorilor. Ei au talent şi eu, ca antrenor, trebuie să înţeleg mai întâi persoana şi să îi exploatez talentul şi să îl ajut să joace frumos şi eficient. Vreau să schimb mentalitatea sportului de aici şi va dura mult" a mai spus Benaiges.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite