Maradona, dorit selecţionerul Iranului!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Diego Maradona a condur naţionala Argentine la Campionatul Mondial din 2010
Diego Maradona a condur naţionala Argentine la Campionatul Mondial din 2010

Preşedintele iranian, Mahmud Ahmadinejad, doreşte ca legenda fotbalului argentinian, Diego Maradona, să fie viitorul selecţioner al naţionalei de fotbal a Iranului

În ediţia de luni a ziarului Ebtekar apare o fotografie mare, pe două coloane, a vedetei sud-americane, cu titlul semnificativ "Preşedintele Ahmadinejad: Maradona ar trebui să fie antrenorul principal al echipei noastre naţionale".

În corpul ştirii se precizează că Ahmadinejad a dat aprobator din cap când un grup de ziarişti locali l-a întrebat despre zvonurile insistente că Maradona va vizita curând Iranul şi va pregăti naţionala acestei ţări.

Speculaţiile privindu-l pe Maradona au apărut în luna octombrie, după ce preşedintele Federaţiei iraniene de fotbal, Ali Kafashian, a dezvăluit că este în curs de desfăşurare procesul birocratic legat de vizita fostului fotbalist. În 2007, Maradona şi-a exprimat dorinţa să-l cunoască pe Ahmadinejad.

După călătoria făcută luna trecută de Maradona în China, presa locală a speculat în jurul posibilităţii ca El Pibe d'Oro să antreneze naţionala Chinei sau o echipă din această ţară.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite