Maradona, antrenorul lui Cristiano Ronaldo? Vezi cum ar fi posibil!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce l-a antrenat pe Lionel Messi la naţionala Argentinei, Diego Armando Maradona l-ar putea pregăti în curând şi pe marele rival al acestuia, Cristiano Ronaldo.

Conform presei portugheze, fostul selecţioner al Argentinei se află pe lista federaţiei de la Lisabona pentru înlocuiorea lui Carlos Queiroz la cârma naţionalei Portugaliei.

„Este adevărat. Diego a vorbit cu mine depre asta şi este un proiect care ne atrage. Este dispus şi are disponibilitate, dar nu a fost contactat încă”, a declarat Alejandro Mancuso, unul dintre secunzii lui Maradona la Cupa Mondială din Africa de Sud, pentru ziarul portughez A Bola.

„Multe naţionale au vrut să-l angajeze, dar nu a fost interesat. Echipa Portugaliei însă îl interesează”, a adăugat Mancuso.

Pe lista federaţiei lusitane se mai află conaţionalul lui Maradona, Jose Pekerman, şi fostul selecţioner al Mexicului, Javier Aguirre. Totuşi, conform presei locale, cele mai mari şanse pentru a prelua naţionala Portugaliei le are Paulo Bento, fostul tehnician al lui Sporting Lisabona.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite