Maradona: "Messi, Veron şi Mascherano au locul garantat la Cupa Mondială!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Diego Armando Maradona s-a decis asupra lotului de 30
Diego Armando Maradona s-a decis asupra lotului de 30

Selecţionerul Argentinei a declarat că are deja în minte 60 la sută dintre jucătorii pe care se va baza la Cupa Mondială din această vară, restul urmând a fi stabiliţi tot în urma „experimentelor", care au dus în campania de calificare la convocarea a nu mai puţin de 94 de jucători.

„Am stabilit deja 60 la sută din listă. Lionel Messi, Juan Sebastian Verón şi Javier Mascherano au garantat deja un loc pentru Cupa Mondială. Am mai multe nume în minte pe care le consider sigure, dar dacă vor merge sau nu va depinde de forma lor de moment, dacă joacă la echipele lor de club. Există încă multe lucruri de luat în considerare înainte de a da lista finală" a spus Maradona.

Acesta a menţionat că intenţionează să formeze un grup de 30 de jucători, din care va renunţa apoi la şapte pentru a alcătui lotul de 23 de fotbalişti cu care va ataca titlul mondial.

Indiferent de criticile la adresa sa, Maradona pare tentat în continuare şi de ideea de a experimenta în ceea ce priveşte selecţia la naţionala Argentinei. „Orice ar spune unii, voi continua să experimentez. Clement Rodriguez, Jose Sosa, Walter Erviti, Juan Mercier şi Nicolas Gaitan mi-au plăcut", a mai spus acesta, amintind totodată că două dintre deciziile sale contestate, Palermo şi Bollati, s-au dovedit a fi piese de bază în campania de calificare.

Argentina va disputa meciuri amicale împotriva reprezentativelor din Jamaica, Germania şi Israel înainte de Cupa Mondială, acolo unde va înfrunta în grupa B naţionalele Nigeriei, Greciei şi Coreei de Sud.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite