Mara a pierdut echipa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mara a pierdut echipa
Mara a pierdut echipa

Bogdan Mara şi-a relansat cariera prin venirea la CFR, dar s-a stins pe parcurs. Fotbalistul a prins încet-încet un loc de titular în echipa clujeană.

Aflat în mare formă la începutul campionatului, a fost selecţionat de Răzvan Lucescu la toate meciurile echipei naţionale şi a fost titutlar atât cu Lituania, cât şi cu Ungaria şi Franţa.

La Paris a dezamăgit, jocul său fiind extrem de criticat, iar Lucescu jr l-a lăsat pe banca de rezerve în meciul cu Austria, fără să-i acorde vreun minut de joc. Revenit la echipa de club, a fost titular în întâlnirea cu Pandurii, dar jocul său a fost din nou foarte slab, el fiind schimbat în minutul 66 cu Deac. 

Antrenorul Toni Conceiçao a decis să-l pedepsească pe fotbalist pentru forma slabă din ultima perioadă şi, foarte probabil, îl va lăsa pe banca de rezerve în partida de mâine. Locul său va fi luat de Emil Dică, cel care se pregăteşte exemplar la antrenamente, dar care până acum nu a primit şansa de-a juca titular.

Şi Sebastian Dubarbier este în pericol de a-şi pierde locul în primul „11“ din cauza formei slabe pe care o traversează. În aceste condiţii, Ciprian Deac are mari şanse de a fi titular cu Copenhaga.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite