Mara, 300.000 de euro pe an de la CFR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul Bogdan Mara, ultima achiziţie a campioanei, a fost prezentat oficial ieri, în cadrul unei conferinţe de presă. Fost jucător la Dinamo, Rapid, Deportivo Alaves şi Unirea Urziceni, Bogdan Mara a semnat ieri un contract pe un an cu CFR şi va câştiga 300.000 de euro pe sezon.

Plătit regeşte la Urziceni, patronul Dumitru Bucşaru a ales să nu-i mai prelungească angajamentul lui Mara şi astfel CFR a profitat şi l-a achiziţionat gratis.

„Vreau să le mulţumesc domnilor Paszkany şi Mureşan pentru încrederea pe care mi-au acordat-o. Mi-am împlinit un vis prin transferul la CFR şi mai rămâne să mi-l îndeplinesc pe acela de a juca în Liga Campionilor. Am venit cu inima deschisă, pentru că mi-am dorit din tot sufletul să joc la Cluj.

Întâlnirea cu băieţii a fost emoţionantă deoarece am intrat într-un grup nou, dar am fost primit foarte bine şi acest lucru m-a ajutat”, a spus Mara, cel care va purta tricoul cu numărul 23 ce i-a aparţinut lui Fabbiani. Preşedintele Iuliu Mureşan l-a prezentat pe Bogdan ca fiind înlocuitorul perfect pentru Trică.

„Mara este noul Trică, este un jucător cu experienţă, care ne va ajuta să luăm titlul şi, de asemenea, un băiat inteligent care vorbeşte mai multe limbi. Pot să spun că vorbeşte româneşte mai bine ca mulţi conducători de club din fotbalul nostru. Ne bucurăm că am reuşit să-l aducem la Cluj”, a spus Iuliu Mureşan.

Rubin Kazan a renunţat la Culio

Campioana Rusiei, Rubin Kazan, a renunţat la achiziţionarea mijlocaşului echipei CFR Cluj, Juan Culio, deoarece suma cerută de oficialii campioanei României nu este conformă cu valoarea sa, a declarat pentru cotidianul „Sport Express“ directorul general al clubului din Republica Tatarstan.

„Rubin Kazan nu l-a mai achiziţionat pe mijlocaşul argentinian al echipei române CFR Cluj, Juan Culio, deoarece suma de transfer a jucătorului nu corespunde cu nivelul său de pregătire”, a spus Alexandr Gusev, directorul general al noii campioane a Rusiei. Rubin Kazan trebuia să plătească în schimbul mijlocaşului puţin peste 4.000.000 de euro.

image

Mi-am împlinit un vis prin transferul la CFR şi mai rămâne să mi-l îndeplinesc pe acela de a juca în Liga Campionilor

image


Bogdan Mara
mijlocaş CFR

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite