Manea până la iarnă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rapid Bucureşti şi-a găsit antrenor după ce Viorel Hizo şi-a anunţat demisia. Manea nu lasă Rapidul la greu. Acesta a decis să se ocupe de pregătirea echipei până la sfârşitul turului. Secundul său va fi Ciprian Panait, fostul translator al lui Peseiro!

George Copos răsuflă pe moment uşurat: a găsit o soluţie pentru postul de antrenor al Rapidului, după ce Viorel Hizo a decis să-şi depună demisia. Nae Manea este cel care se va ocupa de pregătirea echipei până la iarnă. Vineri seară, patronul giuleştenilor a încercat să-l readucă pe Hizo la Rapid, dar s-a lovit de refuzul categoric al acestuia. Imediat, Copos a luat legătura cu directorul tehnic, Nae Manea. „Nae, nu mă poţi lăsa la greu!“, i-a spus Copos.

„Nu o face pentru mine, fă-o pentru club“, au fost cuvintele care l-au convins pe Manea să accepte. Ieri, dimineaţă, a urmat o şedinţă a Consiliului de Administraţie, în urma căreia Manea a fost investit şi oficial. Totodată, acesta a decis să-l numească pe preparatorul fizic, Ciprian Panait, secund la echipă. Panait a fost un apropiat al lui Peseiro, îndeplinind rolul de translator în perioada în care portughezul a fost în România.

Rada, antrenor pentru o seară

Decizia numirii lui Nae Manea i-a şocat pe jucători, mai ales că aceştia fuseseră informaţi că Marian Rada va fi noul antrenor. Rada a fost cel care a şi condus primul antrenament al echipei, după ce „Dulăul“ şi-a anunţat demisia. Totuşi, Copos a găsit o altă funcţie pentru Rada: „Vei fi director tehnic la Rapid II“. Rada a fost secundul lui Hizo, iar decizia patronului l-a afectat. „Nu e loc de mine la club“, le-a zis el apropiaţilor.

Taban a mers în cantonament

Conştient că echipa se află într-un moment delicat, preşedintele Consiliului de Administraţie a decis să-i viziteze ieri pe jucători în cantonamentul de la ProRapid. Taban a discutat cu fotbaliştii, dar şi cu noul staff tehnic, înaintea antrenamentului de aseară, încurajându-i în perspectiva meciului cu Oţelul. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite