Mandorlini: „Lui Cârţu i s-a dat pe mână ceva mult mai mare decât el”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul antrenor al celor de la CFR Cluj a declarat pentru presa din Italia că se simte nedreptăţit şi amărât că nu-i va conduce pe feroviari în meciul de azi, cu AS Roma, din grupa E a Ligii Campionilor.

"Pentru mine, faptul că nu mă voi afla pe banca echipei CFR Cluj pe Stadionul Olimpic este un motiv de mare amărăciune. Meritam să ne aflăm acolo, eu şi staful meu. Sper ca în viitor să antrenez o echipă mare, pentru a putea ajunge în astfel de faze ", a spus Mandorlini pentru centrosuonosport 101.5, citat de Mediafax.

Andrea Mandorlini a precizat că vede demiterea sa de la CFR drept o dovadă de "laşitate" şi că este dificil ca altcineva să reuşească performanţe mai mari decât ale sale, cu echipa clujeană . "În acest moment nu antrenez, dar aştept o altă oportunitate, deşi este dificil. Am văzut demiterea mea ca pe o dovadă de laşitate. Victoriile mele nu mi le va lua nimeni. Şi să faci mai mult decât am reuşit eu cu CFR Cluj este foarte dificil. Primul lucru pe care l-a făcut noul antrenor român a fost să îi dea afară pe italieni. Eu nu am favorizat pe nimeni şi am câştigat atâtea. Nu credeam că voi fi demis", a explicat italianul.

Tehnicianul în vârstă de 50 de ani a mai spus că succesorului său, Sorin Cîrţu, i "s-a dat pe mână ceva mult mai mare decât el ". "Trebuie să fie curajos ca să gestioneze totul", a adăugat Mandorlini.

Acesta consideră că la meciul dintre AS Roma şi CFR Cluj, motivaţia formaţiei ardelene ar putea acoperi diferenţa faţă de gruparea italiană. "Însă din punct de vedere tehnic nu se poate vorbi. Şi Roma este foarte motivată, va fi cu adevărat dificil pentru CFR Cluj. Culio este un jucător de mare calitate şi a înscris deja în poarta echipei AS Roma. Traore este un jucător tânăr aflat în vizorul marilor cluburi europene. Mai trebuie să crească, dar este de viitor"

Sorin Cîrţu l-a înlocuit pe demisul Andrea Mandorlini la conducerea campioanei României la 13 septembrie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite