Conceicao, ţinut în funcţie de Andrea Mandorlini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După patru zile timp în care nu a putut lua legătura cu niciunul dintre şefii de la CFR, antrenorul Toy Conceicao a reuşit, în cursul acestei după-amiezii, să vorbească cu preşedintele Iuliu Mureşan şi directorul executiv al clubului din Gruia, Răzvan Zamfir.

Ceea ce Adevărul a anunţat încă de mai bine de o săptămână s-a produs: portughezul a fost anunţat că i se va desface contractul de muncă, însă se va ocupa de echipă până în momentul în care italianul Andrea Mandorlini va semna cu CFR.
 

„I s-au cerut explicaţii în legătură cu prestaţia echipei. Conceicao n-a fost deloc convingător în discursul său, cu atât mai mult cu cât a dat vina cel mai mult pe jucători, lucru deloc agreat de conducere. În mod sigur va fi la antrenamentele echipei mâine, poimâine...doar până când Mandorlini sau alt tehnician va semna cu CFR”, a dezvăluit în exclusivitate pentru Adevărul o sursă din cadrul clubului clujean.


Lusitanului i s-a comunicat în timpul discuţiei că va fi demis oficial doar în momentul în care i se va găsi un înlocuitor.

Până acum, ardelenii au discutat cu italianul Andrea Mandorlini, însă fostul jucător al celor de la Inter nu a semnat contractul cu CFR, nemulţumit de faptul că nu i se poate garanta bugetul pe care îl doreşte pentru perioada de transferuri. 

Conceicao va conduce astfel şi antrenamentul de mâine al CFR-ului, cu toate că ştie că doar pe hârtie mai este tehnicianul clujenilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite