Mancini şi Tevez, la un pas de încăierare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mancini şi Tevez încearcă să treacă peste neînţelegeri pentru binele echipei
Mancini şi Tevez încearcă să treacă peste neînţelegeri pentru binele echipei

Victoria lui Manchester City, 2-1 cu Newcastle, nu a adus şi liniştea la clubul "cetăţenilor".

Cotidianul "Daily Mail", a scris că antrenorul Roberto Mancini şi căpitanul Carlos Tevez s-au certat în vestiar, la pauză, şi că au fost la un pas să se bruscheze.

Cei doi s-au înjurat şi numai intervenţia promptă a coechipierilor jucătorului au evitat ca ce doi să ajungă la contatc fizic.

"Managerul italian a intrat în vestiar în momentul în care Tevez spunea ceva care nu i-a plăcut deloc. Manicini a replicat, iar argentinianul a sărit de pe scaun şi s-a dus ţintă la el. A urmat un schimb dur de replici, iar câţiva jucători şi membrii staff-ului tehnic au intervenit între cei doi şi au potolit spiritele, astfel că cei doi nu au ajuns la violenţe fizice", scris publicaţia citată.

În ciuda conflictului, Tevez a jucat şi în repriza secundă, fiind înlocuit în minutul 86 din considerente tactice. După meci, Mancini l-a chemat pe fotbalist în biroul său unde au discutat şi s-au împăcat.

Cei de la Manchester City nu au motive de nemulţumire, având în vedere că echipa ocupă locul doi în Premier League, iar în Liga Europa are punctaj maxim.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite