Manchester United începe să arunce cu banii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Imaginile cu Ferguson tremurând în finalul partidei cu Barcelona au şocat toată suflarea fotbalistică, iar scoţianul e decis să nu mai lase sportul rege să-i provoace astfel de emoţii.

Campioană în Anglia şi finalistă a Champions League, Manchester United se va despărţi de mai mulţi jucători de bază şi va începe o nouă reconstrucţie, capitol la care Sir Alex e un adevărat maestru.

"Diavolii" sunt pregătiţi să arunce peste 60 de milioane de euro pe piaţa transferurilor în această vară, un adevărat record pentru "domnia" de 25 de ani a lui Ferguson.

Ţintele lui Manchester:

David de Gea - portar, Atletico Madrid - 20 de miloane de euro

Ashley Young - aripă dreapta/al doilea vârf, Aston Villa - 17 milioane de euro sau Alexis Sanchez - aripă dreapta/al doilea vârf, Udinese - 35 de milioane de euro

Luka Modric - mijlocaş ofensiv, Tottenham - 35 de milioane de euro sau Wesley Sneijder - mijlocaş ofensiv, Inter Milano - 35 de milioane de euro

Pe lista lui Ferguson mai sunt şi Jack Rodwell (închizător, Everton, 20 ani) şi Alex Oxlade-Chamberlain (mijlocaş stânga, Southampton, 17 ani).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite