Manchester City nu-l lasă pe Tevez să plece

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carlos Tevez
Carlos Tevez

Manchester City a refuzat cererea de transfer a argentinianului Carlos Tevez, care şi-a exprimat dorinţa de a se întoarce în ţara sa, pentru a fi mai aproape de familie.

În vârstă de 26 ani, Tevez a fost achiziţionat de City în anul 2009 de la rivala Manchester United, în schimbul sumei de 26 milioane lire sterline, sud-americanul reuşind să înscrie 33 de goluri în 50 de meciuri disputate pentru "cetăţeni" în prima ligă engleză.

Fotbalistul a afirmat recent că nu mai doreşte să stea departe de cele două fiice ale sale care trăiesc în Argentina şi, din acest motiv, doreşte să plece de la actuala sa formaţie. În plus, nici relaţia cu antrenorul Roberto Mancini nu mai este la fel de bună, în ciuda faptului că a fost numit căpitan al echipei în startul sezonului.

În răspunsul lor, oficialii lui Manchester City i-au reamintit lui Tevez că mai are "încă trei ani şi jumătate de contract" şi este "jucătorul cu cel mai mare salariu din lot. În plus, politica clubului nostru este să nu negociem contractele jucătorilor la jumătatea sezonului", se precizează într-un comunicat dat publicităţii de clubul englez.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite