FOTBAL: Manchester United dă 24 de milioane de euro pe un junior (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficialii lui Manchester United poartă negocieri cu Gremio în legătură cu transferul lui Douglas Costa, un atacant în vârstă de 18 ani, pe care Sir Alex Ferguson în consideră înlocuitorul lui Cristiano Ronaldo, informează ediţia online a Times.

Campioana Angliei îl monitorizează pe Douglas de mai mult de un an, de el fiind interesate şi formaţii precum Real Madrid şi Internazionale Milano, dar Ferguson are încredere în şansele echipei sale de a-l transfera pe atacant.

Scouterul lui United din Brazilia, John Calvert-Toulmin, l-a recomandat pe Douglas încă din vara trecută, dar tehnicianul a decis să mai aştepte. Presa engleză scrie că Gremio i-a fixat jucătorului o clauză de reziliere de 21 de milioane de lire sterline, el mai având 4 ani de contract.

Douglas Costa, poreclit "noul Ronaldinho" este stângci, are o tehnică foarte bună şi este un excelent executant al loviturilor libere.

Pentru a realiza transferul, United trebuie să-i obţină jucătorului permisul de muncă.

Urmăriţi ce ştie să facă Doulgas Costa într-o compilaţie cu cele mai spectaculoase faze şi goluri reuşite de jucătorul de doar 18 ani:

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite