Manchester City, acuzată de Rennes pentru un transfer neregulamentar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Federaţia Internaţională de Fotbal a confirmat, marţi, că formaţia Rennes a depus plângere împotriva grupării britanice Manchester City, pe care o acuză că a procedat ilegal în cazul transferului lui Jeremy Helan, informează Sky Sports.

Directorul tehnic al lui Rennes, Pierre Dreossi, a afirmat că echipa franceză a făcut plângere către FIFA după ce City l-a transferat pe Helan, la începutul acestui an.

"Confirmăm faptul că în cadrul Departamentului pentru Statutul Jucătorului există un caz referitor la fotbalistul Jeremy Helan şi cluburile Rennes şi Manchester City", se arată într-un comunicat al forului mondial.

În cazul în care formaţia din Premier League este găsită vinovată în urma transferului tânărului care are acum 17 ani, poate primi o sancţiune similară cu cea a lui Chelsea, care nu mai poate efectua transferuri până în ianuarie 2011.

"Manchester City a luat cunoştinţă de această dispută între Jeremy Helan şi Rennes. Ea a apărut înainte ca Manchester City să fie interesată de el. Clubul nu poate comenta această situaţie până când autorităţile franceze nu iau o decizie", au anunţat oficialii echipei engleze.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite