Mutu, dorit şi de Mancini la Manchester City!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mutu
Adrian Mutu

După ce presa engleză a scris că Mutu este urmărit pentru un transfer de West Ham United, pe fir a intrat şi noua echipă a lui Roberto Mancini, Manchester City, care îl vrea pe român din ianuarie.

„Odată cu sosirea antrenorului italian, Mutu a intrat în atenţia echipei Manchester City, care este dispusă să facă o ofertă pentru atacantul român încă din ianuarie", anunţă „La Repubblica".

„El este Adrian Mutu, numărul zece al echipei Fiorentina, dar numărul unu în clasamentul ghinioanelor şi necazurilor în 2009. Acum Mutu este, de asemenea, numărul unu pe lista de transferuri a lui Roberto Mancini şi a clubului Manchester City", adaugă sursa citată, care consideră însă că fanii „viola" pot sta liniştiţi, deoarece Mutu a declarat de mai multe ori că vrea să rămână la Fiorentina sub comanda lui Cesare Prandelli.

„Mutu vrea să rămână la Florenţa, să reînceapă să joace şi să înscrie cu regularitate, să fie un jucător important în Liga Campionilor. Şi Prandelli contează pe el, iar pentru Corvino, în acest moment, găsirea unui înlocuitor de talia lui Mutu nu ar fi un lucru atât de uşor", mai scrie „La Repubblica".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite