FOTBAL: Gabriel Obertan va evolua la Manchester United

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Gabriel Obertan va evolua la Manchester United
FOTBAL: Gabriel Obertan va evolua la Manchester United

Campioana Angliei, Manchester United, a oficializat, miercuri, transferul atacantului francez Gabriel Obertan, iar tehnicianul Sir Alex Ferguson s-a declarat încântat de noul jucător din lot, informează site-ul formaţiei.

Fotbalistul în vârstă de 20 de ani, cumpărat de la Bordeaux, a semnat un contract valabil până în iunie 2013, iar Ferguson l-a lăudat pentru faptul că poate evolua pe mai multe posturi ofensive.

"Gabriel este un jucător pe care l-am urmărit de mai mulţi ani, dar eforturile noastre de a-l transfera au fost amânate din cauza programului său educaţional. Suntem încântaţi că am reuşit să-l transferăm acum, ne place să aducem jucători tineri şi ca ei să se dezvolte aici. El va reuşi acest lucru în următorii doi ani", a spus Alex Ferguson.

"Sunt foarte fericit că am ajuns la Manchester United. Este o mare oportunitate pentru mine să joc la un club atât de mare. Sunt încântat că sunt aici şi abia aştept să dovedesc ce pot să fac pe teren", a declarat Obertan.

Manchester United a anunţat că jucătorul francez are o uşoară accidentare şi va lipsi din turneul de pregătire. El este al treilea jucător transferat în această vară de campioana Angliei, după Antonio Valencia şi Michael Owen.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite