FOTBAL: Manchester cere pe Cristiano Ronaldo 96 de milioane de euro!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia engleză Manchester United este dispusă să-l vândă pe Cristiano Ronaldo la Real Madrid, dar l-au anunţat pe preşedintele clubului spaniol că preţul jucătorului este de 96 de milioane de euro, informează ediţia online a Marca.

Presa spaniolă scrie că cele două părţi au început negocierile, formaţia engleză fiind reprezentată de directorul executiv David Gill, iar avantajul lui Perez este că are o relaţie foarte bună cu oficialii lui Manchester United.

Cotidianul AS notează că Real vrea să realizeze transferul până la finalul lunii şi că suma se ridică la 89 de milioane de euro, la care se adaugă comisionul de câteva milioane de euro al impresarului fotbalistului portughez. Gruparea spaniolă l-a transferat marţi pe brazilianul Kaka, iar unul dintre obiectivele lui Perez era să-i aducă la Real pe câştigătorii Baloanelor de Aur din 2007 (Kaka) şi 2008 (Ronaldo).

Cristiano Ronaldo, în vârstă de 24 de ani, evoluează la Manchester United din 2003, când a fost achiziţionat de la Sporting.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite