Manchester City dă 30 de milioane de lire sterline pentru transferuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea clubului Manchester City l-a reconfirmat pe Mark Highes în funcţia de antrenor şi susţine că în această săptămână va plăti peste 30 de milioane de lire sterline pentru transferuri de jucători, informează Sky Sports.

Cea mai bogată formaţie din Premier League a fost eliminată din Cupa Angliei de Nottingham Forest, iar principalele ţinte ale grupării sunt Scott Parker şi Roque Santa Cruz, de la Blackburn. În privinţa transferului fotbalistului de la West Ham, cotat la 12 milioane de lire sterline, cele două cluburi au negociat şi noaptea trecută. În cazul în care transferul se va realiza, Manchester City va ajunge la suma de 100 de milioane de lire sterline investite în transferuri în ultimele 7 luni.

Oficialii lui West Ham au anunţat însă luni că Scott Parker nu este de vânzare, chiar dacă el este jucătorul cu cel mai mare salariu, iar formaţia se confruntă cu mari probleme financiare.

Pentru Santa Cruz s-a făcut o ofertă de 18 milioane de lire, iar în tranzacţie este inclus şi Tal Ben Haim, iar internaţionalul israelian poate ajunge să fie pregătit de fostul său antrenor de pe vremea când evolua la Bolton, Sam Allardyce. Primul jucător transferat în acest an a fost Wayne Bridge, pentru care s-a plătit 12 milioane de lire sterline. Alţi fotbalişti care se află în atenţia formaţiei din Manchester sunt Craig Bellamy, Jermain Defoe, Kolo Toure şi Shay Given.

"Mark este cel care construieşte clubul, iar noi încercăm să-l ajutăm şi să vedem dacă anumite lucruri nu decurg aşa cum ne dorim. Trebuie să trecem de această primă perioadă de transferuri, după care totul se va stabiliza. Suntem siguri că alături de el putem obţine succesul pe care îl dorim", a afirmat directorul executiv al clubului, Garry Cook, care a infirmat că postul tehnicianului este în pericol.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite