FOTBAL: Iker Casillas refuză Manchester United: "Sunt alb până la moarte"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portarul Iker Casillas, de la Real Madrid, nu este interesat de un transfer la Manchester United şi doreşte să apere tricoul ''albilor'' până la moarte, relatează ziarul AS.

''Nu ştiu nimic de Manchester United şi nici de un alt club. Nici agentul meu şi nici clubul nu m-au informat de vreo ofertă. Sunt speculaţii. Am contract cu Real Madrid până în 2017 şi vreau să-l duc la bun sfârşit. Toată lumea ştie că sunt madrilen din inimă, alb până la moarte. Am jucat la Real Madrid de copil şi Madrid este casa mea'', a declarat Casillas, care miercuri va apăra poarta Spaniei în semifinala cu SUA din Cupa Confederaţiilor.

Presa engleză şi iberică au anunţat recent că Manchester United este pregătită să facă o ofertă de nerefuzat portarului Iker Casillas, cu o parte din banii câştigaţi de pe urma transferului portughezului Cristiano Ronaldo la Real Madrid (94 milioane euro).

Iker Casillas, legitimat la clubul Real Madrid de la vârsta de 9 ani, a jucat la toate grupele de juniori şi la echipele de rezerve ale madrilenilor, apoi, din anul 1999, de la vârsta de 18 ani, îmbracă tricoul primei formaţii. Casillas a jucat pentru echipa madrilenă de 366 de ori în prima ligă spaniolă de fotbal.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite