FOTBAL: Carlos Tevez speră ca Manchester City să transfere şi alte vedete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După trecerea cu succes a examinării medicale, noul jucător al echipei engleze de fotbal Manchester City, argentinianul Carlos Tevez, şi-a exprimat speranţa că şi alţi jucători de valoare vor alege acest club, pentru a putea lupta în vederea obţinerii primului titlu de campioană a Angliei după 1968.

Tevez a semnat un contract pe 5 ani, alăturându-se altor fotbalişti aduşi cu bani grei de şeicul Mansour, un membru al familiei ragale din Abu Dhabi: atacanţii Robinho şi Roque Santa Cruz, mijlocaşul Garry Barry. De asemenea, managerul Mark Hughes şi-i doreşte pe căpitanul reprezentativei Angliei John Terry şi atacantul de la Arsenal Emmanuel Adebayor.

Manchester City a dat pentru drepturile lui Tevez 25,5 milioane de lire sterline, cu această ocazie încheindu-se şi diferendul cu West Ham United, unde argentinianul sosise în 2006, după care a fost împrumutat la Manchester United. De altfel, Tevez, 25 de ani, a fost cel care a refuzat un contract cu campioana, după cei 2 ani de împrumut, considerând că managerul Alex Ferguson nu l-a folosit suficient ca titular.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite