Mama îl „turna” pe Giggs lui Ferguson! Acum, e cel mai bătrân marcator din istoria Ligii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La 37 de ani şi 148 de zile, Ryan Giggs a devenit cel mai bătrân marcator din istoria Ligii Campionilor după ce l-a învins pe magnificul Neuer, în meciul cu Schalke, din prima manşă a semifinalelor. Filippo Inzaghi, cu 37 de ani şi 86 de zile, era deţinătorul precedentului record.

Galezul, care nu pare a mai termina benzina la vârsta la care alţii sunt deja antrenori, îşi aminteşte cu nostalgie de începuturile sale la United. Giggs dezvăluie şi cum a reuşit să se ţină pe calea cea dreaptă.

„Nu înţelegeam ce se întâmplă. Alex Ferguson ştia de fiecare dată la ce oră ies din casă, la ce oră mă întorc, cu cine mă plimb, ce fac, când mă culc... Totul, nu-i scăpa nimic. Îmi imaginam că Sir Alex plătea taximetriştii sau portarii puţinelor discoteci din zonă. În cele din urmă, am descoperit. Nu-mi venea să cred că era chiar mama mea cea care îi oferea toate acele informaţii", povesteşte Giggs, citat de gsp.ro.

Ferguson îl laudă şi el: „Ryan e un tip straniu. Vârful său de formă pare că nu se mai termină. Te aştepţi ca, la 37 de ani, să vezi semne de scădere în jocul său, dar eu nu văd nici un semn. E extraordinar”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite