Malezas: "Vom intra pe teren cu gândul la victorie la meciul cu România"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stelios Malezas (dreapta)
Stelios Malezas (dreapta)

Fundaşul Stelios Malezas (PAOK Salonic) a declarat că naţionala Greciei, după ce a remizat cu Rusia, scor 1-1, îşi doreşte să nu piardă nici meciul amical cu echipa României, programat marţi, de la ora 21.30, în Austria, informează cotidianul elen Ta Nea.

"Meciul cu România este un nou test bun. Scopul nostru este să nu pierdem, dar vom intra pe teren cu gândul la victorie. Antrenorul probabil va dori să vadă şi alţi jucători la lucru, toţi suntem gata să intrăm", a spus Malezas.

Mijlocaşul Kostas Katsouranis (Panathinaikos Atena) a afirmat că reprezentativa Greciei trebuie să arate mai mult decât la partida cu Rusia. "Putem juca mai bine decât am făcut-o cu Rusia şi vom încerca să facem un meci şi mai bun cu România. Când jucăm organizat şi ne creăm situaţii, nu avem cum să pierdem", a spus Katsouranis.

Selecţionerul Fernando Santos a anunţat că va menaja şi odihni o serie de jucători care au evoluat în partida de vineri cu Rusia.

La antrenamentul de duminică seară, Santos a conturat primul 11, din care fac parte doar doi fotbalişti care au evoluat şi cu Rusia: Papastathopoulos şi Karagounis.

Astfel, în meciul de la Altach cu România ar putea juca: Chalkias - Maniatis, Papastathopoulos, Malezas, Giannoulis - Karagounis, Tziolis, Makos - Kone, Liberopoulos, Charisteas.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite