Maldini îl desfiinţează pe Gourcuff: “La Milan, n-a fost prea inteligent!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Paolo Maldini a lansat un atac dur la adresa francezului Yoann Gourcuff, pe care îl acuză de lipsă de implicare şi indisciplină sportivă în perioada în care cei doi au fost colegi la AC Milan.

„La Milan, Gourcuff a făcut totul pe dos. Problema lui era una de comportament, nu prea a dat dovadă de inteligenţă în felul în care a înţeles să se poarte. Când juca aici, nu vroia să se facă util echipei. Nu a început imediat să înveţe italiana. Nu a muncit. Întârzia şi la antrenamente, destul de des chiar. Sunt lucruri pe care el nu le poate spune, dar ştie ce a făcut”, a declarat Paolo Maldini pentru L’Equipe.

Internaţionalul francez nu a reuşit să îl impresioneze pe fostul căpitan al „rossonerilor” nici pe teren. „Când intra, nu dădea totul pe teren. Jucători cu mult mai puţin talent şi-au câştigat respectul la Milan, pentru că dădeau totul pentru echipă. El însă, nu a făcut-o, şi ştie asta. După o perioadă, se înstrăinase de restul grupului”, a încheiat fostul mare internaţional italian.

Yoann Gourcuff, în vârstă de 24 de ani, s-a transferat la AC Milan în 2006 de la Rennes, unde a fost promovat de Ladislau Bölöni, dar nu a rezistat pe „San Siro” decât doi ani, după care a revenit în Franţa la Bordeaux. În această vară, Lyon a plătit pentru el 22 de milioane de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite