Dan Petrescu îl vrea pe Măldărăşanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Petrescu îl vrea pe Măldărăşanu
Dan Petrescu îl vrea pe Măldărăşanu

Antrenorul Urziceniului caută fotbalişti cu experienţă pentru meciurile din Liga Campionilor.Mihai Stoica şi Dan Petrescu sunt adepţii mutărilor inteligente şi mai puţin costisitoare.

Perspectiva meciurilor din Liga Campionilor, acolo unde Unirea va întâlni adversari foarte puternici, necesită însă o întărire a lotului, iar Dan Petrescu vrea în acest moment fotbalişti cu experienţă, care să îl ajute în momentele importante. Din acest motiv l-a adus la Urziceni pe fostul stelist Sorin Paraschiv şi tot din acest motiv îl vrea acum şi pe Marius Măldărăşanu (foto).

Dacă în privinţa lui Para, lucrurile au fost mai simple, acesta fiind liber de contract după ce Rimini a retrogradat în Serie C, la Măldărăşanu există o problemă legată de angajament. Mijlocaşul de 34 de ani mai are contract un sezon cu FC Braşov, formaţie care vrea să îl păstreze în continuare, deşi situaţia financiară a clubului de sub Tâmpa nu e deloc roză.

Jucătorul îşi doreşte însă să evolueze în Liga Campionilor, competiţie în care nu a ajuns în cei nouă ani petrecuţi la Rapid şi insistă pe lângă preşedintele Braşovului, Dinu Gheorghe, să îi dea drumul la Urziceni pentru o sumă mai degrabă simbolică. Un cuvânt de spus în această problemă îl va avea de spus noul antrenor al „stegarilor”, Nicolo Napoli.

Îl aştepta şi pe ianis Zicu

În planurile lui Dan Petrescu intra şi achiziţionarea lui Ianis Zicu, care ar fi vrut să plece de la Dinamo. Pentru venirea lui au existat tratative avansate, însă Zicu a fost oprit până la urmă în Ştefan cel Mare.

Petrescu ar fi avut nevoie de el şi pentru a suplini plecarea lui Dacian Varga, pentru care Vasile Şiman cere un milion de euro. Patronul Unirii a mai creeat o „gaură” în echipa ialomiţeană prin readucerea în Regie a lui Tibi Bălan. Şi pentru acest fotbalist Şiman cere tot un milion de euro. 

S-au certat la Rapid

Dan Petrescu şi Măldărăşanu au mai lucrat împreună la Rapid. „Bursucul” l-a suspectat atunci pe Măldă că ar fi stat în spatele revoltei jucătorilor, supăraţi că s-au antrenat în Duminica Paştelui.

Mijlocaşii Unirii

Jucător                       meciuri în cupele europene
               
Răzvan Pădureţu                          2  
Iulian Apostol                                3
Pablo Brandan                               2
Jacob Burns                                   1
Ricardo Gomes                     debutant
Sorin Frunză                           debutant
Dinu Todoran                                 5
Sorin Paraschiv                            45

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite