Real Madrid, umilinţă „galactică“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Real Madrid, umilinţă „galactică“
Real Madrid, umilinţă „galactică“

Madrilenii au suferit cea mai ruşinoasă înfrângere din istoria clubului, 0-4 cu Alcorcon din a treia divizie spaniolă. Multimilionarii din Madrid sunt aproape de a pierde primul trofeu al sezonului, Cupa Spaniei, iar antrenorul chilian Manuel Pellegrini riscă să fie demis.

0-4 cu Liverpool şi 2-6 cu Barcelona! Au fost catastrofele începutului de an la Real Madrid, punctul de plecare pentru a doua eră „galactică” instaurată de Florentino Perez şi pentru cele 250 de milioane de euro investite în transferuri. „Adio umilinţe!“, şi-au zis fanii „merengues“, odată cu venirile lui Cristiano Ronaldo, Kaka şi compania.

S-au înşelat cumplit, pentru că un alt 0-4 a lovit întreaga suflare madridistă. Nu de la Liverpool sau Barcelona, nici măcar de la Gijon, Huelva sau Xerez. Agrupacion Deportiva Alcorcon este numele echipei care a intrat marţi în „istoria neagră“ a Realului.

„Pleacă acum!”, a titrat pe prima pagină „Marca“, cotidianul de casă al madrilenilor, cu referire directă la Manuel Pellegrini. Cu o echipă din care a lipsit doar Cristiano Ronaldo (accidentat), antrenorul chilian a fost lipsit de reacţie în faţa unei echipe din al treilea eşalon valoric, în turul 16-imilor de finală ale Cupei Spaniei (returul se va juca la 11 noiembrie pe „Santiago Bernabeu“). Halucinantul 0-4 primit la Alcorcon (un orăşel aflat la 13 kilometri de Madrid!) îl apropie pe Pellegrini de demitere. “Victorii cu Getafe şi Milan sau pleci!”, a fost mesajul transmis de conducere, printre posibilii succesori aflându-se şi  Jorge Valdano, actualul director sportiv.

Cupa, un calvar pentru Real

85 la sută dintre fanii madrileni au fost de acord că este cel mai ruşinos eşec din istoria clubului, care a amintit de eliminarea de anul trecut, tot în Cupă, contra modestei Irun (3-4 şi 3-2). Mulţi au pus aceste rezultate „bombă“ şi pe seama pariurilor. Sponsorul principal al Realului este Bwin, care a cotat victoria madrilenilor la Alconcor cu 1,50!  (Bogdan Stan)

image
image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite