FOTBAL: Kaka: Este foarte uşor să joci la Real Madrid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Kaka: Este foarte uşor să joci la Real Madrid
FOTBAL: Kaka: Este foarte uşor să joci la Real Madrid

Mijlocaşul brazilian Kaka a declarat că este foarte uşor să joci la Real Madrid, ţinând cont de calitatea echipierilor acestei formaţii, informează AFP.

"Este foarte uşor să joci într-o echipă cu fotbalişti de mare calitate", a declarat Kaka, la debutul său în Spania, cu ocazia meciului amical câştigat în faţa formaţiei Real Sociedad, scor 2-0.

Kaka l-a lăudat în special pe internaţionalul spaniol sosit de la FC Liverpool, Xabi Alonso: "Ne-a adus multă siguranţă şi fluiditate, iar echipa şi-a îmbunătăţit posesia balonului. Acum, cel mai important lucru este să ne găsim echilibrul. Noi ne înţelegem şi cred că vom face lucruri mari împreună".

Un alt jucător al echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a estimat că formaţia sa este aproape de a atinge nivelul de joc aşteptat de fani: "Continuăm să muncim mult pentru a ajunge la forma pe care ne-o dorim şi nu va fi foarte greu să atingem nivelul respectiv într-un timp cât mai scurt".

Preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, a cheltuit peste 250 de milioane de euro în această vară, pentru achiziţionarea de jucători, în special internaţionali de mare valoare, cum sunt Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Kaka şi Xabi Alonso.

În timpul precedentului său mandat de preşedinte la Real Madrid, în perioada 2005-2006, Perez îi adusese în capitala Spaniei pe Zinedine Zidane, David Beckham, Luis Figo şi Ronaldo.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite