Mad Ferguson!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sir Alex şi-a ieşit din pepeni în derby-ul Angliei. Cei de la City l-au acuzat că a băut prea mult whisky.

United e pe cale să predea coroana de campioană a Angliei chiar marii rivale din Manchester, lucru cu care scoţianul Ferguson nu se împacă deloc uşor.

Astfel, tehnicianul „diavolilor" a oferit luni seară o imagine care
n-are nimic de-a face cu titlul de Sir pe care-l poartă de atâta timp. Ferguson şi-a pierdut minţile în repriza secundă, într-un moment în care echipa sa era condusă cu 1-0 (scor cu care s-a şi terminat meciul), în urma unui fault dur suferit de atacantul Welbeck. Din senin, Sir Alex a sărit ca ars şi s-a îndreptat ameninţător spre omologul său de pe banca lui City, Roberto Mancini.

Conflictul a fost stins rapid de intervenţia arbitrului de rezervă, nu înainte însă ca Ferguson să-i arunce lui Mancini câteva vorbe grele.

„Parcă era el arbitru. A comentat mereu de pe margine. S-a plâns de arbitraj toată săptămâna", s-a justificat managerul lui United după meci. „Nu-mi amintesc exact ce s-a întâmplat. Pentru mine totul e deja uitat", a răspuns diplomatic italianul.

De altfel, la final, Ferguson a găsit puterea să-i strângă mâna lui Mancini, aşa cum îi stă bine unui adevărat gentleman.

Momentul de „nebunie" a lui Sir Alex n-a fost iertat însă de unul dintre cei mai înverşunaţi suporteri ai lui City, Liam Gallagher, fost membru al cunoscutului grup Oasis.

„Probabil că Ferguson era orbit de lumini. Cred că a băut prea mult whisky", a spus cu ironie artistul.

Şansa lui Pantilimon

Dacă „cetăţenii" vor reuşi să ia titlul în Anglia, (atunci Costel Pantilimon şi-ar trece în palmares un trofeu la câştigarea căruia n-a contribuit deloc. Până acum, fostul portar al Timişoarei a jucat pentru City doar în Cupă.

Ultimele etape

Manchester City  83 p (golaveraj 88-27)

Newcastle (d)

QPR (a)

Manchester United 83 p (golaveraj 86-33)

Swansea (a)

Sunderland (d)

*La egalitate, primul criteriu de departajare e golaverajul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite