MSK Zilina şi Spartak Moscova sancţionate de UEFA, după incidentele din Slovacia!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Michel Platini, preşedintele UEFA a luat măsuri împotriva celor două echipe
Michel Platini, preşedintele UEFA a luat măsuri împotriva celor două echipe

UEFA a decis sancţionarea cluburilor MSK Zilina şi Spartak Moscova, după incidentele ce au avut loc la partida dintre cele două formaţii din etapa a VI-a, ultima, a grupei F a Ligii Campionilor, când meciul a fost întrerupt 20 de minute din cauza fanilor ruşi, informează AFP.

Pe 8 decembrie, partida MSK Zilina - Spartak Moscova a fost întreruptă timp de 20 de minute din cauza incidentelor provocate de cei aproximativ 400 de fani ruşi. Arbitrul olandez Kevin Blom a decis întreruperea meciului în minutul 3, după ce susţinătorii formaţiei Spartak Moscova au folosit o rachetă de semnalizare şi au aruncat în teren cu diferite obiecte.

Partida a fost reluată după aproximativ 20 de minute.

Comisia de disciplină a UEFA a decis, vineri, sancţionarea echipei ruse cu disputarea unui meci cu porţile închise, cu suspendare pentru o perioadă de doi ani, şi amendarea cu suma de 75.000 de euro, în timp ce mjlocaşul brazilian Ibson a fost suspendat 2 etape în urma cartonaşului roşu primit tot în meciul cu Zilina.

De partea cealată, slovacii au primit un avertisment şi o amendă de 5.000 de euro pentru faptul că 5 jucători au primit cartonaşul galben tot în aceeaşi dispută.

Spartak Moscova a învins, cu scorul de 2-1 (0-0), formaţia slovacă MSK Zilina, în meciul respectiv, slovacii fiind eliminaţi din cupele europene, în timp ce ruşii au obţinut un loc în 16-imile Ligii Europa.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite