MM Stoica se teme de arbitraj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cele patru confruntări de până acum, Dinamo nu a reuşit nicio victorie în faţa Unirii Urziceni, bilanţul fiind trei egaluri şi o înfrângere. Mihai Stoica, managerul general al

În cele patru confruntări de până acum, Dinamo nu a reuşit nicio victorie în faţa Unirii Urziceni, bilanţul fiind trei egaluri şi o înfrângere.

Mihai Stoica, managerul general al clubului ialomiţean, a vorbit cu temere despre cei care vor arbitra meciul de mâine.
“Nu ştiu cine va arbitra, dar sper ca acele persoane care vor oficia acest meci să trateze Dinamo - Unirea ca pe un Dinamo - Steaua sau Steaua – Rapid.

Am văzut că domnul Turcu a spus că nu vom pleca fără 2-3 goluri primite, domnul Borcea la fel, că vor câştiga cu 2-0. Eu mă feresc să dau pronosticuri şi îmi doresc doar ca pronosticurile lor să nu se adeverească şi sper să nu aibă atât de multe date, dacă sunt atât de siguri”, a spus MM Stoica.

Dinamoviştii au reuşit să recupereze câţiva dintre jucătorii cu probleme medicale. “Julio Cesar şi Marius Niculae se antrenează normal. Şi Tamaş la fel. E un meci de locul 1 cu locul 2, e o partidă importantă şi grea, în care se va decide campioana de toamnă”, a declarat antrenorul Mircea Rednic.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite