FOTBAL: MM Stoica: "Lucescu a readus spiritul de grup la naţională!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

MM Stoica crede că naţionala lui Răzvan Lucescu este pe un drum bun. Şi Marian Iancu îl laudă pe selecţionerul României, după ce Pantilimon a fost folosit titular.

"Echipa noastră a făcut un joc bun în condiţii neprielnice. Răzvan Lucescu a readus la naţională spiritul care era acum câţiva ani. Nu mai avem fantezie, dar asta ne lipseşte de când s-a retras Gică Hagi. Chivu este liderul naţionalei, cu tot respectul pentru Mutu, dar Fiorentina nu e o echipă mare, Inter este", a spus Mihai Stoica la GSP TV.

"Pantilimon dă siguranţă apărării. S-a văzut că Goian nu prea joacă la Palermo, pentru că din cauza lui au apărut cele două ocazii ale polonezilor, dar Panti le-a rezolvat cu calm. A fost o partidă bună. Mă aştept ca selecţionerul să aibă o logică în continuare, iar logica aceasta spune că meciurile viitoare trebuie să înceapă cu Pantilimon în poartă.

Avem nevoie de un portar înalt, s-a văzut şi astăzi că un om mai scund între buturi nu ar mai fi avut acelaşi succes la ieşirile aeriene. Pantilimon a şi greşit, dar asta o fac şi Cech sau Dida. Ne-a scos de prea multe ori ca să nu-l susţin acum", a spus Marian Iancu la televiziunea sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite