FOTBAL: Beckham – ovaţionat, LA Galaxy câştigă Conferinţa de Vest în MLS

0
Publicat:
Ultima actualizare:

David Beckham a fost primit aplauze de la întreg stadionul atunci când a fost schimbat cu patru minute înainte de finalul partide pe care echipa sa, LA Galaxy a câştigat-o în faţa celor de la San Jose Earthquakes. Cu acest succes Galaxy au încheiat pe primul loc Conferinţa de Vest a MLS, liga de fotbal din Statele Unite.

Atitudinea fanilor Galaxy faţă de Beckham s-a schimbat radical după ce echipa s-a calificat de pe primul loc al Conferinţei în playoff-ul MLS. Huiduit de fani la revenirea în Statele Unite, după perioada petrecută la AC Milan, Beckham este din nou favoritul tribunelor din Los Angeles. 27.000 de oameni, capacitatea maximă a stadionului Home Depot Center l-au aplaudat pe Bekcham atunci când acesta a fost schimbat de către Jovan Kirovski, cu patru minute înainte de finalul partidei.

Landon Donovan a fost protagonistul meciului, provocând un autogol al lui Bobby Burling pentru deschiderea scorului şi marcând apoi golul de 2-0 cu 13 minute înainte de finalul partidei. Deşi Galaxy erau siguri de playoff încă de acum trei etape, primul loc în Conferinţă le aduce un parcurs teoretic mai uşor în faza finală a campionatului american.

„Am vrut să terminăm sezonul regulat cu o victorie în faţa propriilor noştri fani. Victoria era de asemenea importantă pentru că vroiam să câştigăm conferinţa. Mai avem mult de muncă dar sunt bucuros pentru poziţia în care suntem acum”, a declarat David Beckham pentru mls.net.

LA Galaxy va întâlni în primul tur de playoff pe Chivas USA, echipă cu care împarte stadionul Home Depot Center. Câştigatoarea manşei tur-retur se va califica în finala Major League Soccer.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite