MAI recomandă: Dinu în locul lui Rednic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministerul de Interne s-a săturat de haosul de la Dinamo şi i-a sfătuit pe acţionari să-l aducă pe „Mister“ pe bancă. Dacă va accepta, „Procurorul“ va fi ajutat de Cornel Ţălnar. Lupta dintre Borcea şi Badea pentru supremaţie la Dinamo a ajuns la un nivel avansat. Dacă primul îl susţine pe Rednic, cel de-al doilea îl impune pe Cornel Dinu.

Opţiune-şoc pentru banca tehnică a lui Dinamo! Varianta a fost propusă de Nicolae Badea, la botezul de sâmbătă seară al băieţelului său, şi devine credibilă pe măsură ce ies la suprafaţă toate detaliile.

Preşedintele CA le-a spus colegilor din acţionariat că alesul se numeşte Cornel Dinu, care poate prelua frâiele echipei alături de Cornel Ţălnar.

Borcea speră să-l întoarcă pe Rednic

Toată lumea a fost de acord, cu excepţia lui Cristi Borcea, care a rămas fanul numărul unu al lui Rednic. De fapt, cei doi au mai discutat şi aseară despre posibilitatea ca „Puriul“ să se întoarcă la Dinamo.

Surse credibile susţin că numirea lui Dinu este în asentimentul şefilor de la „Interne“. S-a implicat chiar Ministerul, sătul de toate scandalurile şi imaginea negativă creată de acestea clubului roş-alb. Voci din MAI cu influenţă la Dinamo au recomandat soluţia Cornel Dinu. „Mister“ nu a spus încă un „Da“ hotărât din cauza problemelor de sănătate şi a detaşării faţă de „munca din iarbă“, dar şefilor le-ar plăcea ca Dinu să antreneze echipa măcar în perioada de pregătire.

Totuşi, aseară, Cristi Borcea, în urma unei întrevederi cu „Puriul“, încă mai spera să-şi impună punctul de vedere şi să-l întoarcă pe Rednic din drum. Cel mai probabil, decizia finală în privinţa următorului antrenor de la Dinamo se va lua în cursul zilei de astăzi.

Dinu şi Ţălnar au „prins“ anul trecut locul 4, de Cupa UEFA

„Procurorul“ a reprezentat soluţia de avarie şi în sezonul 2007-2008. Dinu, în calitate de director tehnic, a preluat atunci echipa împreună cu Ţălnar, după plecarea lui Zenga. Cei doi au antrenat Dinamo până la venirea lui Mulţescu. Cum nici acesta din urmă nu a stat decât câteva etape, cuplul Dinu-Ţălnar a revenit pe bancă, iar „câinii“ au prins in extremis locul patru.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite