Lyon, în pierdere de viteză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La ultimul meci înaintea celui de marţi cu Steaua, Olympique Lyon a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-2 în faţa echipei Lille. Golurile au fost marcate de Chedjou - autogol, Grosso 77,

La ultimul meci înaintea celui de marţi cu Steaua, Olympique Lyon a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-2 în faţa echipei Lille. Golurile au fost marcate de Chedjou - autogol, Grosso 77, pentru Olympique Lyon, respectiv Rami şi Bastos pentru Lille.

Antrenorul Claude Puel a început jocul în următoarea formulă: Lloris - A. Reveillere, Cris, Mensah, Grosso - Makoun - Juninho, Kallstrom – Keita,  Fred, Ederson. În ultimele trei jocuri, campionat şi Liga Campionilor, Lyon a înregistrat două egaluri şi o înfrângere.

„Benzema vine după două meciuri disputate în naţionala Franţei. Este singurul jucător pe care l-am putut odihni puţin, înaintea deplasării la Bucureşti. Mai mult, am câţiva jucători accidentaţi.  Mensah va lipsi mai multe săptămâni din cauza unei rupturi la aductori, iar  Bodmer este incert”, a declarat Claude Puel.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite