Lyon i-a clătinat scaunul lui Klinsmann

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana Franţei, Olympique Lyon, a obţinut o remiză, scor 1-1, pe terenul lui Bayern München în Grupa F a Ligii Campionilor. Rezultatul de egalitate avantajează pe Steaua şi Fiorentina care,

Campioana Franţei, Olympique Lyon, a obţinut o remiză, scor 1-1, pe terenul lui Bayern München în Grupa F a Ligii Campionilor. Rezultatul de egalitate avantajează pe Steaua şi Fiorentina care, în urma remizei de la Florenţa, păstrează amândouă şanse de calificare în optimile de finală ale competiţiei.

Oaspeţii au reuşit să deschidă scorul pe Allianz Arena în minutul 25, când fundaşul Demichelis a deviat o minge în propria poartă. Bavarezii au început decişi repriza a doua şi mijlocaşul Ze Roberto a restabilit egalitate cu o lovitură de cap în minutul 52.

”Klinsi”, în pericol

Situaţia antrenorului Jurgen Klinsmann pe banca tehnică a lui Bayern este din ce în ce mai confuză. După eşecurile repetate în campionat, unde Bayern ocupă locul nouă, Klinsmann a fost ameninţat cu demiterea în cazul în care nu învinge pe Lyon. Rezultatul de egalitate nu le-a picat prea bine şefilor lui Bayern. Norocul lui Klinsmann a constat în faptul că Bayern şi-a consolidat poziţia de lider al Grupei F.

Bayern va întâlni sâmbătă pe VfL Bochum, în cea de-a şaptea etapă din Bundesliga. Un eşec în faţa echipei de pe locul 14 al Bundesligii ar putea să atragă demiterea antrenorului Klinsmann.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite