Luptă Timişoara pentru Dinamo?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nervos după înfrângerea cu Dinamo de acum două etape, preşedintele bănăţenilor, Marian Iancu, sugera că Timişoara ar putea pierde meciul cu Unirea Urziceni, echipă aflată în luptă cu Dinamo pentru prima poziţie în clasament. „Timişoara va juca corect toate meciurile, mai puţin unul.

Dacă Timişoara nu va mai avea şanse la titlu, Urziceniul are toate şansele să câştige în meciul direct”, a spus Iancu, acum mai bine de o săptămână, într-o intervenţie televizată. Între timp, lucrurile s-au schimbat în tabăra timişoreană.

„Trebuie să câştigăm meciul cu Unirea. Locul 1 înseamnă accesul direct în Liga Campionilor, locul 2 asigură prezenţa în preliminarii, în timp ce locul trei înseamnă un singur tur preliminar pentru Europa League“, a declarat Gheorghe Chivorchian, preşedintele Consiliului Director al echipei bănăţene.

Suspiciuni la ordinea zilei

Chiar dacă timişorenii declară răspicat că vor să joace doar pentru ei, o parte însemnată a microbiştilor crede că echipa lui Marian Iancu va trage pentru Dinamo în meciul cu Urziceni.

„Am discutat cu jucătorii, pentru că în jurul echipei s-a creat un pic de tensiune, un pic de atmos­feră anormală. Foarte multă lumea vrea să ducă echipa într-o zonă în care Poli nu s-a regăsit şi nu se va regăsi niciodată. Toată lumea trebuie să înţeleagă că Poli Timişoara îşi va apăra şansele până la final, va juca toate jocurile numai pe teren şi nu în altă parte”, a spus Gheorghe Chivorchian.

În altă ordine de idei, Tribunalul de Arbitraj Sportiv a anunţat că va transmite decizia privind cazul intentat de FC Timişoara contra FIFA şi FRF vineri, 5 iunie, informează site-ul oficial al instituţiei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite