FOTBAL: Luiz Scolari: "Raul e şeful vestiarului la Real Madrid!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul selecţioner al Braziliei, Luiz Felipe Scolari, a declarat că, în opinia sa, o problemă a echipei Real Madrid este aceea că mijlocaşul Raul Gonzalez este "şeful vestiarului", iar acest lucru îi deranjează pe mai mulţi jucători, chiar şi pe antrenor, informează cotidianul Marca.

"Raul este acum un veteran, dar continuă să fie şeful vestiarului. Există anumite persoane cărora nu le convine acest lucru, inclusiv antrenorului", a precizat, pentru cotidianul O Globo, antrenorul brazilian, care este în prezent la conducerea tehnică a echipei Bunyodkor (Uzbekistan).

Scolari a adăugat că are convingerea că mijlocaşii Kaka şi Cristiano Ronaldo, cele mai importante trasferuri ale Realului din această vară, se vor înţelege excelent la echipa madrilenă: "Sunt sigur că Ronaldo şi Kaka se vor înţelege foarte bine împreună la Real Madrid. Pun pariu că vor fi şi foarte buni prieteni. Au temperamente diferite în afara gazonului, dar se vor combina perfect".

Scolari l-a avut elev pe Kaka în perioada când a pregătit naţionala Braziliei (2001 - 2002), iar pe Ronaldo l-a antrenat pe vremea când a fost selecţionerul Portugaliei (2003 - 2008).

Clubul Real Madrid i-a transferat în această perioadă de mercato pe Kaka de la AC Milan, contra sumei de 65 de milioane de euro, şi pe Cristiano Ronaldo de la Manchester United, pentru suma record de 93 de millioane de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite