Luiz Felipe Scolari, noul antrenor al lui Palmeiras

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Luiz Felipe Scolari
Luiz Felipe Scolari

Fostul selecţioner al naţionalei de fotbal a Braziliei, Luiz Felipe Scolari, supranumit "Felipao", este noul antrenor al formaţiei Palmeiras din Sao Paulo, anunţă AFP.

Scolari analiza de o lună de zile propunerea lui Palmeiras. Cele două părţi au ajuns la un acord după ce Gilberto Cipullo, vicepreşedintele clubului, a mers în Portugalia pentru a discuta personal cu tehnicianul. Scolari este al treilea antrenor al lui Palmeiras din ultimele şase luni.

Semnarea contractului se va face oficial pe 15 iulie, deoarece fostul selecţioner se află în Africa de Sud, unde comentează Cupa Mondială pentru o televiziune locală. Scolari a pregătit-o deja pe Palmeiras între 1997 şi 2000, perioadă când a câştigat Cupa Braziliei (1998), Cupa Mercosul (1998) şi Cupa Libertadores (1999).


"Felipao" a devenit campion mondial cu Brazilia în 2002, după care, pe banca Portugaliei, a terminat pe locul 2 la Euro 2004 şi pe locul 4 la CM 2006. Între 2008 şi 2009, tehnicianul a pregătit-o fără succes pe Chelsea, apoi a avut o experienţă la cârma echipei Buniodkor Taşkent, din Uzbekistan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite