Luis Aragones, în locul lui Zico

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit cotidianului "Marca", actualul selecţioner al Spaniei va semna un contract pe doi ani cu Fenerbahce În vârstă de 69 de ani, Aragones îl va înlocui pe brazilianul Zico, cel care a

Potrivit cotidianului "Marca", actualul selecţioner al Spaniei va semna un contract pe doi ani cu Fenerbahce

În vârstă de 69 de ani, Aragones îl va înlocui pe brazilianul Zico, cel care a mers cu Fener până în sferturile Ligii Campionilor, dar a pierdut titlul pe finalul campionatului.

Calificată deja în sferturile de finală la Euro 2008, Spania tocmai a aflat că va rămâne fără antrenor. Selecţionerul Luis Aragones este decis să plece de pe banca ibericilor, după terminarea acestui turneu final, şi urmează să semneze un contract pe doi ani cu Fenerbahce Istanbul.

"Acordul pare total şi nu a fost făcut public până acum pentru că Luis Aragones este cu naţionala Spaniei la Euro 2008", a anunţat cotidianul "Marca". Fenerbahce va reprezenta al 15-lea job pentru antrenorul de 69 de ani, care nu va veni cu mâna goală în Turcia.

El îi vrea în echipă pe Daniel Guiza (Mallorca), Frederic Kanoute (FC Sevilla) şi Nicola Zigic (Valencia).

Cine este tehnicianul spaniol?

Antrenorul spaniol este cel mai în vârstă selecţioner prezent la turneul final al Campionatului European.
Deşi a fost criticat intens pentru neconvocarea atacantului echipei Real Madrid, Raul Gonzalez, Aragones a închis gura contestatarilor prin cele două victorii obţinute în Grupa D, 4-1 cu Rusia şi 2-1 cu Suedia.

Fost internaţional spaniol, Luis Aragones a fost numit pe banca naţionalei iberice în 2004, după ce a antrenat, din 1974, opt echipe din Spania: Atletico Madrid, Betis, FC Barcelona, Espanol, FC Sevilla, Valencia, Real Oviedo şi Mallorca.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite